top of page

Mijn diensten

Als algemeen tuinaannemer bieden wij een breed gamma van diensten aan in de aanleg en het onderhoud van de buitenomgeving van uw woning of gebouw.  Dit gaat zowel over de 'natuurlijke' onderdelen (gazon, graszoden, bloemen, bomen, planten, hagen...) als over de 'materiële' aanhorigheden (opritten, terrassen, afsluitingen, ...). Al deze onderdelen kunnen deel uitmaken van een totaalprojekt, maar ze kunnen evengoed afzonderlijk besteld worden. Aarzel niet om ons daarvoor aan te spreken.

Anker ontwerp
Anker Aanleg

Tuinontwerp

Tuinaanleg

'Bezint eer je begint' is een oude spreuk met heel veel waarheid in. Wat wil je niet zien ontbreken in de nieuwe tuin ? Na één of meerdere gesprekken proberen wij alle verwachtingen van u als klant te verwerken in een haalbaar ontwerp, met natuurlijk ook de offerte daarbij. 

Na de goedkeuring door u als klant volgt de uitvoering. Er wordt bekeken welk materieel nodig zal zijn, hoe de werf toegankelijk is en een raming van uitvoeringstermijn wordt meegegeven. Na de uitvoering worden alle overschotten en (groen)afval netjes van de werf verwijderd en blijft er een pico bello tuin over.

Anker Onderhoud

Tuinonderhoud

Elke tuin vraagt onderhoud.  U kan op elk moment beroep doen op ons om al of niet periodiek onderhoud te komen uitvoeren, ook al hebben wij de tuin niet zelf aangelegd.  Dit kan gaan over het afrijden en bemesten van het gazon, een zomer -of wintersnoei, het scheren van de hagen en proper zetten van de tuin in het algemeen.

Anker Terrassen

Terrassen, opritten, afsluitingen, ...

Bij de meeste tuinen horen ook een oprit, een betegeld of houten terras, afsluitingen en afwateringswerken.  Ook voor die werkzaamheden kan je beroep doen op ons.  Kleine betonwerken, zoals bvb. de vloerplaat voor een tuinhuis, behoren tot de mogelijkheden.

Anker 1

Totaalprojekt van A tot Z

Indien u dit verkiest nemen wij ook de complete uitvoering van A tot Z voor onze rekening.  Zo hoeft u niet zelf meer te gaan zoeken naar een grond -of betonwerker, een schrijnwerker of een vloerlegger om het geheel af te werken.  Wij nemen dit zelf in handen en zorgen voor de coördinatie en een feilloze afwerking.

bottom of page